Vain1Euro

VIP-jäsenyyden edut Vain1Euro

Nauti tervetuliaistarjouksesta

Osta tervetuliaistarjouksesi tuote ja lähetä tosite ostosta (valokuva tai skannattu kuitti) osoitteeseen asiakkaat@vain1euro.com niin maksamme siitä hyvityksen suoraan PayPal-tilillesi.

Nauti tarjouksista, joista saat hyvitystä Vain1Euro

Voit valita joka viikko neljästä tarjouksesta tervetuliaistarjouksen tapaan (osta tuote, lähetä tosite ostosta, saa hyvitys).

Säästä
kaikista ostoksistasi

Rajoittamaton pääsy jäsenalueelle ja kaikki verkkokauppojen tarjoukset: hyvitykset, yksityisalennusmyynnit, paikalliset löydöt. Kaikki tämä ILMAN SITOUTUMISAIKAA ja ILMAN VÄHIMMÄISOSTOA.

25€ Hyvitetyt
Joka viikko

Voit valita joka viikko yhden neljästä tarjoamastamme tarjouksesta. Nämä ovat tarjouksia ilman vähimmäisostoa ja sitoutumisaikaa, sekä lisäksi tervetuliaistarjous. Päivittäiset tuotteet räätälöitynä toiveidesi mukaisesti.

Cashback-hyvitys

Ostoksesi tuottavat rahaa

Aina kun ostat jotain kumppaneiltamme, saat tietyn verran alennusta ostoksestasi.

Tarjouskampanjat

Parhaat tarjoukset internetissä

Sinun ei enää tarvitse enää käydä kaikilla verkkokauppojen sivustoilla löytääksesi parhaat tarjoukset. Vain1Euro etsii ne puolestasi ja kokoaa ne suoraan tänne.

MIKÄ ON Vain1Euro ?

Mitä varten Vain1Euro on olemassa?

Vain1Euro on verkkosivusto, jonka avulla pysyt ajan tasalla eri verkkokauppojen tarjouksista. Sinun ei tarvitse käydä kaikilla sivustoilla tietääksesi, mistä löytyy tarjouksia. Vain1Euro etsii ne puolestasi ja kokoaa ne suoraan verkkosivuilleen. Tämän lisäksi saat joka viikko sen hetken parhaat tarjoukset.

Kuinka paljon Vain1Euro-sivuston VIP-tilaus maksaa?

Jos tilaat Vain1Euro-sivuston tervetuliaistarjouksen, annat luvan varata kortiltasi 25,90 €. Sinulla on oikeus 72 tunnin ilmaiseen kokeilujaksoon ja VIP-pääsyyn, jotta voit tarkastella tarjouksia ja saatavilla olevia kuponkeja. Jos et peruuta tilausta, tilaus vahvistetaan näiden 72 tunnin jälkeen ja 29,90€ ensimmäiseltä kuukaudelta ja 39,90€ seuraavilta kuukausilta tilausmaksu veloitetaan.

Olen alaikäinen, mutta haluaisin siitä huolimatta hyötyä tästä tilauksesta. Voivatko vanhempani rekisteröityä puolestani?

Siinä ei ole mitään ongelmaa. Tarvitset vain laillisen huoltajasi suostumuksen.

  • Parhaat hinnat
  • Turvallinen maksu
  • Asiakaspalvelu käytettävissäsi
  • Ei sitoutumisaikaa