Vain1Euro

Tervetuliaistarjouksesi

Kaksi elokuvalippua vain 1 €. Tarjous on voimassa kaikissa Suomen elokuvateattereissa
.

Anna sähköpostiosoitteesi saadaksesi tämän tarjouksen vain 1 euron hintaan.

Olen yli 18-vuotias ja hyväksyn ehdot Ehdot

OK

Lisätietoja tästä tarjouksesta:

Kaksi elokuvalippua vain 1 €. Tarjous on voimassa kaikissa Suomen elokuvateattereissa

72 tunnin kokeilujakson aikana sinulla on mahdollisuus tarkastella kaikkia Vain1Euro-sivuston palvelun tilaaville jäsenille tarkoitettuja kuponkeja ja erikoistarjouksia, mutta kupongeista ja tarjouksista pääsee nauttimaan vasta käyttäjä, joka rekisteröityy asianmukaisesti näiden 72 tunnin jälkeen ja tilaa verkkosivuston palvelun. Tämän kokeilujakson lopussa 24,90 € tilausmaksu (sekä yksi euro tervetuliaistarjouksesta) veloitetaan automaattisesti ja tilaus uusiutuu kuukausittain.

Miten hyödynnän tervetuliaistarjoukseni?

1/

Asiaankuuluvan tuotteen ostaminen

Me emme lähetä tuotteita: tuote on ostettava kaupasta ja me maksamme siitä hyvityksen.

2/

Ostotositteen lähettäminen

Skannaa ostotositteesi tai ota siitä kuva ja lähetä se meille sähköpostilla, jotta voimme käsitellä sen mahdollisimman pian.

3/

Hyvityksen saaminen

Heti kun saamme ostotositteesi, maksamme hyvityssumman PayPal-tilillesi.

MIKÄ ON Vain1Euro ?

Mitä varten Vain1Euro sivusto on olemassa?

Vain1Euro on verkkosivusto, jonka avulla pysyt ajan tasalla eri verkkokauppojen tarjouksista. Sinun ei tarvitse käydä kaikilla sivustoilla tietääksesi, mistä löytyy tarjouksia. Vain1Euro etsii ne puolestasi ja kokoaa ne suoraan verkkosivuilleen. Tämän lisäksi saat joka viikko sen hetken parhaat tarjoukset.

Miten hyödyn Vain1Euro-sivuston VIP-käyttäjäksi ryhtymisestä?

Vain1Euro tarjoaa kaikille uusille VIP-jäsenille tervetuliaislahjan. VIP-jäsenenä saat käyttöösi kaikki verkkosivuillamme olevat tarjoukset ja alennuskoodit. Lisäksi saat vain VIP-jäsenille tarjolla olevia eksklusiivisia tarjouksia sähköpostilla ja merkkien mukaan vaihtelevan prosenttiosuuden cashback-hyvityksenä.

Kuinka paljon Vain1Euro sivuston VIP-tilaus maksaa?

Jos tilaat Vain1Euro sivuston tervetuliaistarjouksen, annat luvan varata kortiltasi 25,90 €. Sinulla on oikeus 72 tunnin ilmaiseen kokeilujaksoon ja VIP-pääsyyn, jotta voit tarkastella tarjouksia ja saatavilla olevia kuponkeja. Jos et peruuta tilausta, tilaus vahvistetaan näiden 72 tunnin jälkeen ja 29,90€ ensimmäiseltä kuukaudelta ja 39,90€ seuraavilta kuukausilta tilausmaksu veloitetaan.

Onko maksaminen turvallista?

Verkkomaksutoimija, jonka kanssa teemme yhteistyötä, on yksi yleisimmin käytetyistä. Ollessasi maksusivulla voit todeta, että sivun URL-osoite alkaa https:llä ja selainikkunan oikeassa alakulmassa näkyy riippulukko. Nämä kaksi merkkiä tarkoittavat, että olet turvallisessa ympäristössä. Yhteys on suojattu SSL-salauksella.

Onko minun sitouduttava tilaukseen tietyn ajanjakson ajaksi?

Ei, VIP-tilauksella ei ole sitoutumisaikaa. Voit perua tilauksen milloin tahansa myynti- ja käyttöehdoissa esitetyn menettelyn mukaisesti. Toisaalta peruuttaessasi tilauksen menetät myös kaikki etusi.

Olen alaikäinen, mutta haluaisin siitä huolimatta hyötyä tästä tilauksesta. Voivatko vanhempani rekisteröityä puolestani?

Siinä ei ole mitään ongelmaa. Tarvitset vain laillisen huoltajasi suostumuksen.

Kenen julkaisema Vain1Euro sivusto on?

Vain1Euro Jos sinulla on kysyttävää VIP-tilauksesta, voit kirjoittaa seuraavaan osoitteeseen: asiakkaat@vain1euro.com

Eikö tarjous kiinnosta?
Tutustu muihin eksklusiivisiin tarjouksiin sivustolla Vain1Euro !

  • Parhaat hinnat
  • Turvallinen maksu
  • Asiakaspalvelu käytettävissäsi
  • Ei sitoutumisaikaa